marți, 23 iunie 2009

Cucurigu castrat'n lacustrerie

Lacustrerie. visteria starilor pluvioase. miroase’a fustele doamnelor cu coase frontale, cocoase dorsale, cocoloase de paine uriase lipite de ceru’ gurii si viermi de matase’n carnurile solzoase. ma fugaresc ca pe hotii de cai. in varfu’ dealului mi’au promis ca’mi dau o gura de rai. mi’au dat doar o palma. si’o iapa batrana. adica asta se cheama teapa. tepeshe doamne trupese, mi se gudura’ntre picioare. le dau unu. mai vor. la poalele dealului, le’asteapta 4 picioare de masa sado’maso pregatite sa le faca frectie. la picioru’ de lemn toate babele gem. toate harcile magiun. toti caii necheaza. toate visele se masturbeaza. Si intepata inteleapta jubileaza. Ping’pong ping’pong iar ma bate’un gong in miezu’ zilei. imi crapa capu’n 4. devin picioare de carne in locu’ picioarelor de lemn. sunt o masa sado’maso. ma schimb la fata. am o fata in carouri. Car la O’uri de ma dor toate alea 4 picioare. imi place. da’ m’am cam saturat sa le dau de’a rostogolu’ ca sa umplu golu’. cica'mi trebuie o piesa cu scaun la cap. la capu’ patrat, poate caprele trag. capra crapa capu’ pietroiului. piatra crapa capu’ caprei. capra capatata de fata dupa ce’am vandut iapa. Iapa carata de fata la dracu’n praznic. Dracu’ lu’ cucu’ care mi’a cantat cu gongu’. Gongu’ care lung mai este de aicea in poveste, da’ m’am plictisit. Baga’ti ,coana, coasa’n traista si cocosu’ la castrat ca lacustreria’mi terminat’a de cantat. de doua x cucurigu'n papusoi. (intre timp, lacustra se facu un lacustroi. reazim pt doi sinoi. adica pacatosi langurosi mancatori de cocosi in langosi. da' asta'i alta poveste)

4 comentarii:

Xanadu spunea...

Acuma, visele singure-singure pot face exact ce vor, să cheme alt vis în ajutor, să fantasmeze când cucoşii nu pot-nu vor... Gongu' din cap e adesea o goangă, sună ca o talangă baladând o baladă. Semn că ceva cenuşiu se înnoadă...

MB spunea...

Acum cum voi putea sa nu degajez un comentariu ca un cariu fiind batandu-ti in cap si masele un pumn de apropouri? Mai intai: pe locul doi vin visele cu vin vechi care cu mana lor lucreaza la propria bunastare daca sunt in stare si abia mai apoi, in viata de apoi, cu must tanar cu pastrama mamaliga gateli diverse lacustrele doamne gratioase si osoase coboara din vise ca din trenuri pe terenuri alunecoase.

holicica spunea...

un visator se autosatisfacea la autoservirea lacustrica danga lacu' titicaca. a mai venit un visator...doi visatori se autosartosfaceau la autoservirea lacustrica....a mai venit un visator...trei visatori se autosatisfaceau....asta se cheama melange a troi. sau picnic cu chou a la creme pe lacu' titicaca. deschis non'stop.pan'se sparge barca.

El Desdichado spunea...

You may say that I'm a dreamer. But I'm not the only one. :)))