duminică, 8 februarie 2009

Bordelu' cuvintelor

(azi făr’un preludiu prea ludic) sunt orb la bordelu' cuvintelor seară de seară le aud cum mi se desfac, le pipăi acolo unde simt ridicături pe şolduri, pe pubis pe sâni si pe crac (gâdilituri după lob cu limba udă de si’labă) se lăsă docile'n genu’nchi, dor'nice să'mi facă pe plac gem la'mpunge’rea paginii cu virgulă cratimă puuuuuuunct ….. ah, cuvintele – ce curve de treabă!

5 comentarii:

El Desdichado spunea...

Hmm, deci si cuvintele sunt usoare si eu care mereu le-am vazut inconjurate de virtute.
Eu cred ca totusi ele vor fi mantuite la judecata de apoi, caci desi se culca aproape cu oricine, faptul ca s-au culcat cu un Baudelaire, Byron sau Shakespeare, e poate destul pentru a fi mantuite.

holicica spunea...

da.li e ofera pe tava tuturor.sunt manevrabile, se lasa usor.nu m'am gandit daca scopu' scuza mijloacele, dar am sa ma rog cu siguranta pentru siluitor:D

El Desdichado spunea...

Apropo de cuvinte, nu-mi mai aduc aminte cine spunea un lucru tare frumos: cuvantul pe care nu l-ai spus este sclavul tau, cuvantul pe care l-ai spus este stapanul tau.

holicica spunea...

:) tocmai ai/am eliberat niste sclavi si te'ai/ m'am inlantuit a nushtiucataoara:D ...probabil ca rostitoruluidelucrutarefrumos ii placea jocu' cu "la popa la poarta" taare mult":

ps: apropo de joc, am vazut abia acum filmu' "jeu d'enfants". poate ti'ar placea :)

El Desdichado spunea...

Da, participam si noi dupa puterile noastre la miscarea de emancipare. :))
L-am vazut, mi-a placut destul de mult. Am simtit totusi in el o mica doza de fake, care mi-a mai temperat entuziasmul.