duminică, 24 iulie 2011

fructul pasiunii

mi’am făcut din fistic

prăjit

cules dintr-un arbore

pitic oblic de grădină

fructul pasiunii


notă de subsol: la început era colorat în roșu pentru a acoperi imperfecțiunile rezultate în urma metodelor brute de recoltare; astăzi fisticul este recoltat cu echipament modern de scuturare care păstrează frumusețea naturală.

8 comentarii:

Bogdan spunea...

in spatele piticului cel mic cat un fistic sta Venus din Milo, cu brate,cu care sa poata sa'l care- bogdan, brother linci

ora25 spunea...

:)))) fructul pasiunii naşte monştri!

ora25 spunea...

:)))) fructul pasiunii naşte monştri!

Anonim spunea...

uaaa! şi încă ce mulţi! scuzaţi că vorbesc cu ecou

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

holicica spunea...

@ brother linci: venus face umbra piticului :)

holicica spunea...

@ ora: :))) bine ca nu vorbesti cu precipitatie

ora25 spunea...

cu precipice grăit-am :)