joi, 21 aprilie 2011

Balaur folcloric şi Ioan Gură de Clor

Ioan Gură de Clor locuia în casa populară. De la ultima tentativă de suicid până la următoarea ioan gură de clor simţise nevoia să schimbe decorul aşa că a apelat la un agent imobilizat la pat (zis scenaristul tristei figuri) din motive de egalitate de şanse. Scenaristul tristei figuri a făcut o figură bună s’a dat de 3 ori peste cap fiindcă nu’i plac numerele pare şi a format primul număr de telefon format numai din cifre impare conform unei formule numai de el ştiute. La telefon i’a răspuns un artist surdo-mut prieten din copilărie cu care a vorbit numai prin semne de întrebare apoi au tăcut.

Pragul casei populare a lui ioan gură de clor îl treceau numai indivizi total nepopulari. Asta îl intriga cumplit pe proprietarul lăutar din faşă. Faptul că în capul proprietarului se spărgeau toate oalele vecinilor îl făcea pe ioan gură de clor să’şi imagineze că popularul are mai multe capete de unde şi supranumele de Balauru şi implicit mai multe guri de hrănit deci implicit era fericit că la o eventuală tentativă de suicid balauru ar fi trebuit să consume mai mult clor mult mai mult aproape însutit. Ceea ce bineînţeles nu s’ar fi întâmplat decât printr’o reducere colosală la absurd fiindcă o reducere la tăcere nu face bine la corzile vocale. Între timp corzile consoane stau la coadă. La coadă de peşte fiindcă între timp cât v’am vorbit despre Ioan Gură de Clor în relaţie cu Balauru s’a dat dezlegare.

foto: din bestiar-vestiarul lui ioan gura de clor

5 comentarii:

Anonim spunea...

holicica,bine te-ai intors acas!sarbatori fericite si poleite sa ai! :)

ana pauper post-palmieri triste spunea...

poleiul din nord va da strălucire kitchurii de pe iepuraș :D

holicica spunea...

:))ieiii, dada m'am intors bine, calare pe iepurele poleit priponit de'un post-palmier, tu ano si tu toscano. sa ne fericim, asadar!

Anonim spunea...

oo, postul ăsta ascuţit şi uriaş chiar că e cadou de iepuraş, după atâta clorură de tăcere şi reducere la abmut. da, da, ciocnitul e gruasnic, ouăle ar trebui strânse de gât!

holicica spunea...

ieburasii ne'nvata sa fim brolifici.
cat despre ciocnit, e primu' an in care am fugit mult, atat de mult incat n'am vazut nici un sfert d cofraj