duminică, 25 octombrie 2009

Frânturi


La intrarea’n moschee, un musulman se desheie la şireturile de care s’a tras c’un ateu si'un evreu.
Cu viaţa pe viaţă călcând, un ucigaş în serie îşi încheie socotelile cu ultima victimă o femeie cu care bea un pahar de vin
Prescura brutarului plin de ură dospeşte pe masa tăcerii lângă copita mieilor behăind
O babă cu batic ţipă din gura unui şarpe că biata târâtoare mult a pătimit când s’a pornit pe înghiţit mormanu’ de oase preacuvioase
mestecăm digerăm digerăm
bandajăm rănile de pe dermele de vinilim
năpârlim
miroase’a plastic
băiete, mai bem un pahar de suc gastric
ne dregem după vin
apoi mergem.

foto: Inutile Liberté, de Leonor Fini

11 comentarii:

Anonim spunea...

moscheia succesului
este tăcerea.
clar, e o formulă
pentru ele. pentru ei
rămîne berea.

holicica spunea...

Stăteam cioc către cioc,
Ca două prădătoare
şi ne ciocneam :
noroc !

Anonim spunea...

Sunt de părere că fraternizarea ateu+evreu+musulman a pornit-o cu stângu'pe uşă şi aci se poate vorbi de uni'son, dar =-ul e în mâna lui D-zeu, cea care-mi încurcă părul şi gândurile, şi-mi amestecă în Biblie toate graiurile, religiile, rândurile. Atenţie, se deschid noi uşi!

holicica spunea...

da, cred c’au scos’o din ţâţâni :D

Anonim spunea...

oooi, ce poezieoli scrise anapapaver. voi continua offtopic să zic de moldova căci din start e o greşeală. moldova e a urmaşelor, nu a urmaşilor. în plus, dacă pe minodora n-o ştiţi... aaa ştiu că în oneşti e o profesoară emilia nuştiucum, apoi una agapin, apoi mai ştiu o fată viviana, era frumoasă. apoi în focşani ştiam o familie de pleşcani. şi mai cunosc o familie în adjud :D :D şi una în chişinău! şi mai ştiu în piatra neamţ o fată numită daiana. şi una codrina :D gata.

holicica spunea...

:))) Dadadaaa, le ştiu. de română. Sau engleză. Am uitat. De fapt le confund. Una era de română şi’una d’engleză. Viviana, o fată cu păru’ lung??? Muoaamă, ce m’ai uimit !

Anonim spunea...

da da, crecă de română. crecă la engleză aveaţi una kiki, miki, riki... nu mai ştiu. aaa şi mai ştiu că emilia aia avea mustaţă. :D viviana avusese şi părul lung şi negru dar şi multe tunsori. şi ea era tot European somnething. aolio şi mai ştiu, o fată cu barbă, crecă o chema alina cosma şi facea yoga şi pleca la briusel. şi mai am şi prietene foarrrte bune da' nu pot să le zic numele că mă mai prind p-aici discutându-le. :) :)

Anonim spunea...

ei, something in the way she ... de la somn :D

holicica spunea...

:))))păroase tare oneştencele astea. culmea, n’am văzut p’acolo niciun anunţ cu “cumpărăm păr”. mi’e şi frică să insist cu “cine’s prietenele tale ?”, că sigur am găsi numit’oare comune şi’atunci m’aş fâstâci :D

Anonim spunea...

da, daaa, să le lăsăm nesughiţate-ndeajuns. :) asta cu oneştencele păroase, nu ştiu... aşa or fi femeile! toate! :D :D :D nişte ursuze.

holicica spunea...

niste obuze. intre marasesti si oituz :D