joi, 3 septembrie 2009

Panda'lii

de fapt aceeasi Marie cu alta pandalie In cutia ursoaicei panda a mai ramas sper- anta si anti dot.dot.dot’ul acesteia sper- micidul. (ursu’ doarme, ursu’ doarme pacalit de’o vulpe)
un zburator tinea mortis sa fie para'pantarei gorgonei si pantagrei sariti, icarnagiu’n eter ca un setter irlandez membru de partid cainele abel musca din pusca tintita de’un arhi’anghel inspre propriu’i cer’ebel spulberat de’o alice in tara minunilor ajunge cat ai zice peste. ba nu cataizice ganoid (n’are solzi, e mai rapid) Ozian deux trois cu o putere de asteroid mosusibabaglonta dantuiesc’n creierii panei ai jivinei bocitoarele plang alaturi de brotaceii pre- schimbati in cimpan- zei. Epi’locked : Pantadeiexmachina, dragii mei .
My immortal beloved is locked Cioc-cioc Tabula rasa crasa acum e full of chalk.

6 comentarii:

LP16 spunea...

Se spune că, dacă visezi că zbori, e de bine.

holicica spunea...

:) mi'era frica sa nu fi fost cosmar

Anonim spunea...

oaaaa ce depandadă complicadă
înfiptă în eucaliptă
cu borcănele de gorgonele pantagrele şi u'bu'căţele sub bot cu labele, şi-n coadă cu manivele. si guvizi acceleraţi înotând prin creieri panaţi, ce de-a epiciocuri, printre dialockuri,
fecior isaia naşte pe mesia,
bocitoarele dănţuiesc, tabla o răzuiesc, dragii tăi ameţesc.

holicica spunea...

eu'ca'eliptic. a septic'e'mie se leagana un urs pan'dada jumate mort de inani'tie. din helicopter, toate vie'ta'tile sunt pe ca'le de dis'pari'tie.

Anonim spunea...

hihihi te-ai sincronizat cu ultimul panda venit pe lume si inghioldit pe orice canal de televiziune. foarte monocroma si transanta pandalia ta dansanta.

holicica spunea...

semnal'mentele panda'licorii :)