sâmbătă, 15 august 2009

Iluzitania

Locuieste’n insula fericitilor: Iluzitania - alaturi de fratii voievozilor imigranti din Nod’n Papura Noua Gaynet, de biserica fecioarele des platite de bosi din Lesbosnia, de copiii infofoliti din Azbestchizdan si spalata de inspumata Mare Labiatica, cotropita cu copita de gingivis gura dihama’hama si rostitoare de tuthancanoane, cresteti si va inmultiti ca va ia naiba!

7 comentarii:

almanahe spunea...

holick, adormisem şi io sub un măr; ai venit, l-ai scuturat; răsuflarea boului m-a împrăştiat ca pe-un puf de păpădie, ca la poarta 9;
zarurile au fost auncate peste burtica femeii; 6-6...cazi 6, cazi! că doar n-oi fi băttut în cuie!

O.O spunea...

un'o fi 6. da' alalalt a cazut'n ombilic. nu'i vad fata. las' sa cada si'alte zaruri sa'ti trezeasca harul. am ramas cu zaru'n gat.urzitoarele urzitu'ti'au gramezi de table. si buretzi.

ora25 spunea...

brrrr, holicica creşteee creşteee tot mai ameninţătoare, cu lanţuri şi belciuge tot mai grele şi acuş cu continente forţate să se înmulţească, holicica sare la picioru' lumii, tot mai grotesc şi mai furibund, holicico eşti posedată, fată!

O.O spunea...

:)))dada (asta'i haluzia la halmanaha) nascuta la posada, unde tata luptata'n invizibila armada.
posedata, parafata, ludis me ludis me o temp'ora o umores. castigata ridendo lupta a dreapta, chrono'fata!

ora25 spunea...

ai siiii! :))) ce rude ai maa almaanaho maa. cu nod în prapură si azgoţiment şi mări ofticate cu buzele umflate.

almanahe spunea...

mai crono'fată şi holico răscoalo( în mijlocu' lanului), io posed aţă nu ea pe mine, ok?
...spre off'ticu' gămăliei acului din caru'cu bere, caru'cu boi şi care cară fir imaginar, cu punct în urma acului pe poteci cu muşte goblen cu nodu'n gâd...ei, gâd!gât!

ora25 spunea...

si pe aţişoară sunt întinse bombonele?