duminică, 16 august 2009

CONcurs

Asaaam…drrraga orrra, rrr rrratusca rrramurrrica, n’am uitat de lepsu-mata cu tot diacriticele din marruntaiele lui…. Istoriile pe care n'am sa le scriu se vor scrie singurele, trag nadejde. Deocamdata se’asorteaza cu metrorexu’. Boon... Carevasazica vreau sa duc lepsu’ mai departe. Si cum vreau sa duc lepsu’ mai departe si cum lepsu’ asta’i al matului si cum pe matu’ meu il cheama Urmuz si cum blogurile care’mi plac au pagini bizarrrre si cum laptele pe care am sa’l beau maine dimineata e trecut prin palnia batuta, pun la CON'CURSa una bucata Urmuz - Pagini bizare Cartierrrr 2006. Si asta nu din marinimia mea, ci din faptu’ ca’i roz-ciclam. Asa cum nu’mi place. Cuiovoida? ?? aluia de’mi va vorbi pe limba sa. Adica aluia de’mi va spune ce este mai presus de’o PALNIE. plecand de la asta: Pentru Stamate, palnia deveni de atunci un simbol. Era singura fiinta de sex femeiesc cu un tub de comunicatie ce i’ar fi permis sa satisfaca si cerintele dragostei, si interesele superioare ale stiintei…. V' astept la capat de tobogan cu cascaval. Salutari din insolita trinidada tobag. Va dau con'cursa.

13 comentarii:

Taake spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
MB spunea...

Mai presus decat palnia? Ah, Doamne ! Nu prea stiu, dar vreau sa fiu premiat (iarasi). Chiar si pentru nimic. Ce, nimicul nu merita si el ceva?
Stii tu oare placa aia de scandura cu o cruce decupata la traforaj, care se pune pe coliva ca sa iasa model de semn crestin pe o "gustare" (ca nu prea imi dau seama ce ar putea fi coliva, pana la urma) ce nu ar putea fi, de altfel, decat crestina? Ha?
Ei bine, chestia aia e superioara palniei stamatin-urmuziene, palniei in general, ma rog...
De ce? Pai pentru ca are multiple-task. E si utila la modul cel mai practic (dizainul "chipului" colivei)dar e si plina de latente spiritual-teologico-apofatice. Asta sporindu-i utilitatea cu 1000%.

Belle de Jour spunea...

O alta palnie este deasupra unei palnii. E singura care poate fi deasupra siesi dat fiind ca umple spatiul palniforiu cu palnia care trebuie sa se implineasca prin cautarea formei palniforii in spatiul palniforiu cu palnia care numai astfel poate sa fie palnia care se umple pe sine-se-insasi.
Off topic: Ai nabii ochii aia albastriiiii rau si cristal :)

Anonim spunea...

concuuurz! concuuuurz! ce motan andalurz!


:) :) motan care probabil papă crănţănele pe care apoi le prelucrează în monede pe care apoi le cheltuie pe alte crănţănele. ca si palnia care probabil are la capăt un furtun uroboros care se varsă tot in ea.

dar e foarte simplu, mai presus de palnie e gura! (asta a fost orz concurz).

Anonim spunea...

uau, a dispărut comentariul lanternativei! as putea sa-l scriu eu, din memorie, că l-am reţinut! era vorba despre sită şi pâinea lui Dumnezeu. :D :D :D

holicica spunea...

din 4 negrotei mititei au mai ramas doar 3: poiematictac si belle ma'njura (lanternativu' fost'a so bizarre, so bizarre, iar ora nu se pune, desi'mi rag'n sange boomerangele). mi'e greusor s'aleg, da' spun belle ma'njura fi'nca jur ca am urat traforajele viteza'n scoala. si fi'nca simt ca m'am vindecat de misojena.

Anonim spunea...

hihihihi! so bizarre! hihi! am voie sa-ti mai trimit o leapşă?

Belle de Jour spunea...

ai!
vai
merci.
minunat
incredibil
:)
multumesc foarte mult. nu credeam ca iau asa ceva.
:)
astept inca un concurs-daca se poate
:)
multam ff fain.
tztz pentru urmuzzz...

MB spunea...

poiematictac zice-asa: ei bine, nicinaveamnevoie de premiul tau.
Opf...m-am straduit sa scot ceva alambicat si degeaba...

holicica spunea...

poiematioooooffticosu :p

belle de jura, mi te imaginez pe covoru' rosh,cu premiu'nmanat de tante deneuve

vaaai, ora, ai sa mi'o platesti. abia m'am lepadat de hobligatiunea morala care m'a cocosat,dromaderit, zau asa, si acum? leapsa lu'dromadera lu' sisif lu' stan patit lu' muieti's lepshii ca ma dor dintii...pre multe minute am sa popesc, cand am sa ma trezesc din ast vaca'rm cotidian

Anonim spunea...

:) :) :) stiam eu c-o sa te bucuri. si eu m-am bucurat. viata e frumoasa. criza e frumoasa. pax vobiscum, so on, so long.

tetris spunea...

Leapsa a ajuns pe la noi
http://www.vacafoarteverde.blogspot.com/
http://tetris-bdv.blogspot.com/
si va pleca curand- curand mai departe

tetris spunea...

A anuntat Lia ca pleaca leapsa mai departe