miercuri, 1 iulie 2009

Xilofonie. ciob de vitravaliu

si ma tot mir cum ai ramas o voce sparta’ntr’un pahar de plexiglas. intr’un bax de voci in vortex doar un glas ramane lax in pereti de latex gurile toate’si plimba limbile-ax cu o viteza care ma loveste’n plexul solar animal bipolar un cuvant ma musca de spate cu molaru’ linxului felina feroce proxima mie acum toate maxilarele’mi devin hilare - le privesc fix c’un ochi nepermis de taios, sticla frecata cu textura tabloului cu crucifix inecat in tix - in timp ce’mi mesteca vorbe pastoase ca o padure forjata de malaxoare.

9 comentarii:

Anonim spunea...

esti de "sex feminin"? asta face poezioarele interesante, cumva. daca erai mascul sau altceva erau cam aiurea. totul e contextual carnal.

holicica spunea...

:)sunt cu sexu'n androginu' misogin. totu' e contextual banal, strelnikoave, asadar.

Anonim spunea...

da si io's misogin + destul de androgin deci keep in touch, am un interes aproape sexual in tine.

holicica spunea...

:))te'am luat notat la condicuta

Anonim spunea...

same in my black list.

MB spunea...

Deci, un meci. Femeia, eterna poveste da de veste ca niste veste de neveste se fac pantaloni. Sau ca niste amarate turturele, din vitralii se aduna ca sa spuna noapte buna in gura cu o guma. Care e legatura dintre gura cu guma si femeia cu povestea stea? Niciuna.

holicica spunea...

intinderea.balonasele.lipiciosenia.flegma:)

Xanadu spunea...

Vae, eşti un eveniment numai bun de întâmplat în limbi u!cise. Eşti un happening pe nescrise. Mă bucură rău scrisul tău!...

holicica spunea...

:)incrucisarea limbilor scriu despre strungareata din gura stirbilor. ma bucura ca nu te bucura bine :)