duminică, 5 iulie 2009

Vangoguiana

fiindca sunt intr'o ureche, doar luna imi va sta de veghe O tacere metalica se’asterne rugina pe doaga’mi balcanica. Tusa sofica ma’mpunge cu crosetu’n timpanu’ stang. Nu vreau sa ma plang, da’ am o durere de’mi vine sa’mi vand o ureche, numai sa nu o mai aud. Scarita ciocan scarita ciocan si’o nicovala care’nloc sa ma urce ma coboara’n fieraria lu’ onan. Acolo unde se fac chiloti de castitate pentru toate piesele unicate. Bibelou de portelan, stiu ca acum iubirile toate graviteaza inspre tavan. Nu fi pehlivangoghian, clovnul meu de chihlimbar. Asteapta’ma sus, eu una m'am dus in beci sa tin de priveghi celei ce mi’a fost ureche!

6 comentarii:

Bogdan spunea...

diferenta dintre un frate de lapte si sange si unul numai de "sange" este ca al doilea vede metafore chiar si acolo unde primul nu vede numai metafore...cred ca de la lapte mi se trage faptul ca, de pilda, eu chiar cred ca te doare urechea, deci, automat cred ca si trece, ramanand numai metafora, daca'ntelegi ce vreau sa spun!

holicica spunea...

:)laptele sange nu s face.ma doare metafora:)

Anonim spunea...

Otita mea stă în cuier în general dar când citesc postul ăsta mă doare urechea. Şi în timpan nu mă împunge croşeta ci un vârf uriaş de umbrelă cu imprimeu exact cu bucata aia de noapte înstelată, sau vorba ta, înstelungă, de van gogh şi ma gogh. Umbrela aia aproape că este de la o mătuşă. Adică mătuşa m-a cadorisit cu îngerii-contabili ai lui Rafael, pe care eu i-am schimbat la magazinul victoria cu noaptea asta cu spiţe.

holicica spunea...

esti'un mecen'al ploii (tu sau aproape matusa ta)

Anonim spunea...

matusa mea visa ingeri pazitori de averse. mi-a fost imposibil sa-i tin in casa, vorbeau incontinuu, nu degeaba sunt renumiti contabilii pentru defecte de-astea. plus ca debitau numai aberatii despre criza financiara.

holicica spunea...

de'i auzeai vorbind incontinuu, pesemne ca urechile tale, desi indur'erate, se tineau tare :)