luni, 8 iunie 2009

Pugilista, Kill’bila, Cotiledoana si alte mascote

Wireless in lesa. Wireless slowness of loneliness
LESSLESSLESSLESSLESSLESSLESSLESSLESS
Pugilista panslavista isi plange in pumni ca’i trista. a aruncat manusa in dormeza unui pugilist fascist imbibata de somn made in america. Trei culori: maro.
O tarantula duce’n spate un terente jumatate(pana la geamandura). Vaduva neagra vine si ea. O tarantula si c’o vaduva neagra duc in spate doi tertenti jumate (cam pe’nserate). Calugarita vine si ea. O tarantula c’o vaduva neagra si o calugarita duc in spate trei terenti jumate (s’a facut noapte)…..De’aici incolo e alta mancare de fasole cu jack si vrajeala
Kill bila, drosophila sau tarantula sau gargauna kill bila pan’ nu te lipeste ea de toti peretii cu paleta. rosto’goleste’ti patratel unul din multele picioare unu' peste altu', pravale'l peste ea sau el. Un androgin mititel isi face un spritz din spirtul spriterului si spirulina lu’ tanti lina de la mezanin drosophila vine si ea sa traga la maseluta androginu hai, hai pleaca, drosophila hai, numai oleaca, androginu hai ca treaca mearga si’acum uita’te la el din androgin misogin ajuns drosophinel.
Cotiledonatie: Planta de apartament (decomandat, cu multiple dependinte) donez cotiledon. Doritorii trebuie sa fie descendenti pe linie botanica din manatarca-manalarga cu imbunatatiri. adica sa aiba stamina mobila si casa cu verde de micu’ paris la strada. Rog seriozitate la’ntalnirea cu pistilul. E cam timid, se pixeleaza uneori si’n loc sa faca frumosi copii din gheata sau piatra iti toarna copii din bujori.

2 comentarii:

LP16 spunea...

Unii ar putea mirosi că e vorba, în rândurile de mai sus, de o înşiruire fito-zoologică, de la cap la coadă şi de la rădăcină la pistil.

holicica spunea...

sper sa nu le cada nasu'.si nici sa si'l ia la purtare.