vineri, 12 iunie 2009

Grahambellicoasa

Zile cu Teleafoana-fara-fir de(a)- par.
Cinefelii de digerat dupa ce’am larsvontreierat. Pe’o caldura de’o tai cu briceagu’sau lunceagu’, dupa pohta ce’o pohtiti, ascult mihaela runceanu jucandu’ma cu bumerangu’. Un laminorumoman a scos ranga sa ma apere de tantari o trompa de chetari ma’ntreaba dac’o duc bine si se’nfinge cu cheta la mine’n buzunarele buzzumflate. Inflamatele tipe gonflabile se desumfla cu pudra de pompa si cu apa dura de pe falca mea – aia din cer ca aillalalaaaalta inca nu a transpirat.
Nujdei de azi de ieri, nujdei de’a pururi piuneze ‘nfipte’n doua cururi de metrorexsedlexe de ambele sexe se trag de sireturile converse sau concave dracu sa le ia ca n’am mai ascultat de’o luna nick cave this is the weeping song ding dong ding dong gogu al' cu gogonic'o face’acum ba pe mistagogu' ba pe niznaiu’. Edenu nu’i raiu’ pacaliliecilor intorsi de pe7 X cate 7 carari - implant cu paradis sau trai cu stai sa sug de la sanu' naturii siliconat - rara avis colibri oblomovoace’n colivii fugi de’aci paparudele (adica unchii uragan si matusele taifun) si’au transnistriat’o iar cu fratii nostri calusarii purtatori de ochelari de peste rut.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Filmul cu dinţi nu se caută la cap, dar căldura tăiată pohta taie. Holicik, pe cai de lemn, hai să ne rotim, bumerangului un singur drum să-i cioplim, tot ce’i cu dus’ntors ducă’se pe pustii. Pe ţânţaru’ anofel propun să-l facem casier la banca de sper’mata,dar speri degeaba… Ştiu, falca din cer nu’i ca cea din târg, sau ca cea de’acasă, dar una peste alta, plesnite’s de invidie, peste cur, gonflaimflamabilele calcaroase, că plasticu’ cedase lăsându’le borţoase cu’n şiret. N-a fost cu fund’a fost pro’fundă
Let the bells ring, căci po’pula’ru tele7abc stoping airing in 2005,în 2009 fie’i numele uitat, defunct televijăn de că’
cat!
De căluşari nu mai zic nimic, iote brâu’ trece râu!

holicica spunea...

tru'fun'da in gura ta, venit'a si rau' lu' sambata (t las p tine sa pui diacritica, ca'i mai bogat lexiconu' de la buda via titicaca).inundatii innuendice la apendice.nopti sabatice la tropice, hopshia'sha.