joi, 4 iunie 2009

Gâtlegată

WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
Lipit de cer ca stalactita timpul imi impunge limba Aglutinare. lumea i s’a concentrat in gatlej - un gogolos uscat, rotund si omogen, in care si’au dat intalnire toate firimiturile vide ale unei existente insipide. gri si vascos, glutenul asta pacatos si bolovanos nu aluneca, nu se misca nici in sus nici in jos, producand o jena locala cu zvacniri inabusite la nivelul tamplelor, pieptului si in regiunea stomacala. In jur totul ii pare un peisaj cu schweppes si baclavale, degete lipicioase, gatlejuri umede si’alunecoase, jugulare jubilare la juguri de in. sau matase.

6 comentarii:

LP16 spunea...

E bun de dus la urgenţe la două tipuri de spital. Dar de unde ştii...?

holicica spunea...

pt ca's liguroiu' ala de i l'a baga doctoru' (nush care din alea 2tipuri de doctori) de urgenta pe gat :)

Anonim spunea...

Io’s veşnic impapacietă’n strada Pacienţii. Sapienţa mi-i dusă’n caraval. D’ale lu’ca’ra
gi(o)ale entorse’n gât. Flegmele filosofifiicele nu se sting cu un creion bine ascuţit ci cu alt contur, tuş de retuş ascuns într-un condur de cenuşăreasă-n zi de bal.

holicica spunea...

decreteii sortii aruncati (sau sloboziti?)pe strada pacientii.decretica sapientica si decretel sapientel'n patu' marital, al a lu' procust - adica o cenusareasa venita de la bal si'un proust in cautarea scaritelor si timpanelor sinderelice.intre ciocan si nicovala lumea asta'i patratoasa ca o plapuma, si nu ovala.flegmele's d la madlene.

El Desdichado spunea...

Tarfele de pe strada Virtutii, seduse si aban'donate de carnăţarii sfiosi, isi verifica galcile. Un gest eminamente liric-deschid gura usor si cu unghiile lungi si vopsite strident isi palpeaza gatul. Gatul nu se supara si incepe sa fredoneze un imn bizantin.

holicica spunea...

aud acordu' bizantin, jos, la Matache,la mezanin.