joi, 11 iunie 2009

Fanfara lu’ 3,14 Picamere

In jur imi tipa o fanfara cu oameni joviali si buni pantaloni si pulcinele imi trimit la vrac bezele miros si gust carouri cu unt. le raspund. confirmare de primire pe confetti recomandarile unui bufon paravion imi trec prin suflet si’l ingroapa in beton Dragii mei pulchinei, nu va faceti griji (dracu' sa'i ia de monoliti) picamaru’ e aici, langa camera - mi’e tot mai grea de soare - pica maru’n gura lu’ adam. fii pe p'ace, ca nu’l doare. cotoara eva are’o noua toana: o fantezie cu newton.
pt. lamuriri si livrari de pic-pic-laturi amarui apasati negresit pe buton.

4 comentarii:

Anonim spunea...

primul orgasm simultan: curva cu zambetul, clovnul cu erectia.

holicica spunea...

corectii cu erectii si sambete cu zambete - frectii la picioroangele de lemn.angelice orgasme gelatinice sau gelaterice in tandem.si'acum, tu fata, mai baiete, hai sa bem!

Anonim spunea...

Şi io aştept negreşit lansarea lui băse’ssss’cu direct în roma’n’ia cu cal troian, nu cu mic, cu mare tam’tam…la discursuri electorale prezidenţiale ca pop’cornu iute-mi sare untu’.
Nu eva e fantezistă, ci neuronu’i ipocrit că’caută ca Isaac în scoici roşii din oceanu’pac’cific, unde se ştie, peştele e mic.
Vreau şi io o tonă de muşte pentru politica de căcat, enter, iute’am apăsat pe buton, negreşind ton de bon’ton. Cu lămâie, te rog!

holicica spunea...

azi nu sunt politic'oasa.neuronu'i cu betonu'.lamaia'i aici, pe ton, te asteapta - nu se'mpute odata cu capu', da' e'n coada de peste:D