duminică, 7 iunie 2009

Ciontolitoare

La abator - vise macre transate de’un ciontolitor
©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©
Macrameuri crosetate de doamne’n etate (recalificate). cu etilice ne coloram scene idilice. un trainer ne recita pasajele’i biblice. pe sub WiCtoriei ne cresc resemnari. ne strepezim sufletu’ cu edulcolari. servim zaharisite dulceturi’ncretite de timp. Cu ditirambi ne smulgem coroana de ghimpi. Schimbam roluri de nesusi narcisi si olimpi. scuipam samburii pe sub ciresi. Pe sub talpi ne cresc macesi. Orasu’si aduna pleava si floarea. pe restu’ne’ameninta ceru’ cu zoaia. (Totu’ pornit’a de la "ciontolitor". Multumescu’i mult noului job donator de nou decor - semantic semafor - fara blow)

6 comentarii:

Mihai Buzea spunea...

care "restu"?! astia care nu suntem nici pleava nici zoaie? pai e cam greu sa ratam vreuna din aceste doua categorii, ca suntem bucuresteni, heya?!

:))

holicica spunea...

nici pleava nici floare.ne (simulacru de) medi'ocru

Bogdan spunea...

am'o intre'bare:ciontolitorul e totuna cu chesagiul? Si daca da, este si de frunze? P.S.: ala din mijlocu' pozei, parc'ar fi tata,elev la Poiana Sarata...numa' ca el nu fumeaza.

holicica spunea...

ciontolitoru'i transatoru' in carne (vie) mai bucatele, chesagiu'i macelar, adica umbla cu bucati mai mari. :)))dada, inainea erei aldomoro;)

Anonim spunea...

PANX:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/fe/The_who_meaty_beaty_big_and_bouncy.jpg

holicica spunea...

hehe.asta s cheama ca m'au ciordit din pulpa